thumbnail
thumbnail
Privacy Officer

Samen Twente

Nijverheidstraat 30, 7511 JM Enschede, Nederland

TIJDELIJK
Deze opdracht is verlopen
Geen maximum
32 Overijssel

Publicatiedatum:

26-05-2023

Sluitingsdatum:

05-06-2023

Begindatum:

01-07-2023

Einddatum:

30-09-2023
Privacy Officer | 32 uur

Gaan jouw nekharen overeind staan van een datalek?

Hecht jij veel waarde aan een werkomgeving waar de Persoonsgegevens veilig zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou !

SamenTwente: krachtenbundeling voor een gezond, veilig en vitaal Twente
In onze organisatie werken mensen met verschillende professionele achtergronden en talenten, variërend van advies en zorgverlening op diverse beleidsterreinen en onderwerpen; van P&O, Communicatie, ICT, Finance, Juridische zaken tot Inkoop & Aanbesteding.

Samen beschermen en bevorderen we de gezondheid van en verlenen we zorg aan onze Twentse inwoners.

Dat is het doel van SamenTwente. In dit unieke samenwerkingsverband bundelen GGD Twente, Veilig Thuis Twente en OZJT de krachten op inhoudelijke thema’s binnen het gezondheidsdomein. Daarnaast zijn we gastheer voor Kennispunt die data bundelt en onderzoek doet voor de Twentse gemeenten.


Hier kom je te werken, en dit is wat jij gaat doen
Als privacy officer adviseer je (in teamverband) over strategische, organisatorische en menselijke kant van privacy. Je draagt bij aan het beschermen van de gegevens en bewaakt en verbetert de processen die dit mogelijk maken.

Jij vertaald het SamenTwente (Privacy) beleid naar praktische richtlijnen voor jouw aandachtsgebied en denkt vooral aan werkbare oplossingen. Je houdt actief toezicht op de naleving en handhaving van toepasselijke wet- en regelgeving bij reguliere processen en projecten. Eventuele afwijkingen worden door jou gesignaleerd en geanalyseerd,. Jij kunt met zelfvertrouwen omgaan met eventuele risico’s en komt proactief tot verbetervoorstellen. Je bent verantwoordelijk, flexibel en accuraat. Je bent analytisch en besluitvaardig. Je bent in staat om hoofd- en bijzaken van elkaar te scheiden en daarnaast in samenhang met andere organisatiefactoren te bezien. Je kunt duidelijk en helder communiceren en bent in staat om je taal aan te passen aan je gesprekspartner. Je bent flexibel en weet je weg te vinden in een werkomgeving die volop in beweging is.
Je verzorgt awareness campagnes om je collega’s te voorzien van de juiste informatie om Privacy optimaal te borgen in nieuwe en bestaande processen.

Daarnaast werk je in een veelzijdig speelveld. We werken veel samen met ketenpartners zoals de GGD koepel organisatie GGD GHOR, met andere gemeenten in Twente. Dit doen we bijvoorbeeld op het gebied van informatiebeveiliging, maar ook rond implementatie van nieuwe wetgeving zoals de Wet Open Overheid, Baseline Informatiebeveiliging Overheid, de AVG en NEN7510. Daarnaast werken we met verschillende organisatieonderdelen die op inhoud andere certificeringen vragen zoals HKZ, ISO9001 en NEN7510. Dit is een complexe, maar tegelijkertijd ook uitdagende omgeving waar je je kennis kunt inbrengen, maar ook kennis kunt opdoen.

Jouw team
De functie van Privacy Officer is ondergebracht in het team IV&P, onderdeel van de afdeling Informatiemanagement &Technologie. Dit team bestaat uit de Informatiemanager en Jurist ICT-recht. Daarnaast zul je als Privacy Officer veel schakelen met informatieadviseurs en de Functionaris Gegevensbescherming. Verder vallen onder IM&T, de afdelingen IV&P, ICT, functioneel beheer en webbeheer. Als afdeling Informatiemanagement & Technologie zorgen we ervoor dat onze organisatie op een goede, veilige en prettige manier kan werken met informatiesystemen. 

Dit is wat wij jou bieden
  • Een uitdagende opdracht binnen een ontwikkelingsgerichte afdeling
  • Een opdracht van 1-7-2023 tot en met 30-09-2023.
  • Hybride werken behoort tot de mogelijkheden.
  • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.

Jouw achtergrond
Met jouw energie blink je uit als Privacy Officer. Je maakt makkelijk contact en bent in staat om jouw (vaak creatieve) oplossingen op een duidelijke en enthousiaste manier over te brengen aan collega’s en opdrachtgevers. Hoewel je zaken goed kunt analyseren ga je hier niet eindeloos mee door en steek je de handen graag uit de mouwen.

Ook ben je de persoon met:
  • HBO/WO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 2 jaar werkervaring binnen het domein Privacy in een grotere organisatie;
  • Aantoonbare kennis/kunde van relevante wet- en regelgeving, met name gericht op Privacy (AVG); 

Documenten:

Hoe werkt het?
Vind jouw droomopdracht
Een mooi project of interessante opdracht gevonden? Nadat jij je hebt aangemeld kan je direct op de vacature solliciteren, waarna wij met jou afstemmen of dit dé volgende uitdaging voor je is. Een groot deel van de vacatures is ook in te vullen als ZZP-er, indien gewenst stemmen wij graag met je af of dat voor deze vacature mogelijk is en wat het meest gunstige is.
Kies een opdracht
Voordelen van werken bij ons
Doorgroeien
Je gaat aan de slag bij een specialist in document- en informatiemanagement met veel doorgroeimogelijkheden.
Fun & Kennisdelen
Je wordt onderdeel van een hecht en ervaren team, met vakgenoten, kennisdeling, teamuitjes en meer fun.
Verdienen
Kom je in dienst? Dan verdien je een goed salaris, een reiskostenvergoeding voor het OV, een laptop en telefoon incl. abonnement, 5 werkweken verlof en 8% vakantiegeld per jaar. Ben je een zzp’er? Dan verdien je het aangegeven tarief p/u, waarbij wij een standaard fee hanteren van 10%. Bij langlopende opdrachten bouwt deze fee af. Wij regelen de facturatie.
Ontwikkelen & Verdiepen
Dankzij periodieke kennissessies, een opleidingsbudget bij GO Opleidingen, een gratis digitaal vakblad: Informatieprofessional en een lidmaatschap van de KNVI zijn er veel mogelijkheden voor ontwikkeling en verdieping.

Ben jij de Privacy Officer die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.