Traineeships & ontwikkeling
Het vakgebied van informatiemanagement biedt veel mogelijkheden voor jouw ontwikkeling. Van het maken van een goede start met een traineeship of omscholingstraject, tot het doorgroeien als Informatieadviseur of Projectleider. Wij helpen jou in je verdere ontwikkeling en samen pakken wij mooie nieuwe uitdagingen aan.
Doorgroeien
Als Informatieadviseur of Projectleider.
Bekijk Doorgroeien
Net afgestudeerd
Ik wil starten in een uitdagend vakgebied.
Bekijk Traineeships
Omscholen
Ik wil werken als informatiespecialist.
Bekijk Omscholen
Doorgroeien
Doorgroeien als informatieadviseur of projectleider
Je hebt al enige ervaring op het gebied van informatie- en documentmanagement en je bent klaar voor een volgende stap. Wij bieden jou de handvatten voor verdere verdieping, om zo door te groeien als Informatieadviseur of Projectleider.
Voor wie is dit bedoeld?
Is dit een traineeship of werk-en-leertraject?
Hoe ga ik mij verder verdiepen?
Wat ga ik doen?
Wil je meer weten en vrijblijvend verkennen wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Schrijf je dan bij ons in, dan nodigen wij je graag uit voor een kop koffie of thee bij ons op kantoor of online.
Traineeships
Starten in een uitdagend vakgebied
Trainee Informatieadviseur
Je hebt een HBO of WO opleiding afgerond en je bent klaar voor de start van jouw loopbaan. Je vind het belangrijk en prettig dat informatie makkelijk vindbaar is wanneer je nodig hebt en wilt graag een bijdrage bieden aan het functioneren van de overheid. In ons tweejarig traineeship kan je daar direct mee aan de slag en groei je uit tot een volwaardig Informatieadviseur.
Trainee Functioneel beheerder
Als trainee Digitale Overheid help jij de digitale overheid vooruit. Jij zit letterlijk aan de knoppen: jij werkt mee in verbeterprojecten, richt software in en helpt medewerkers om hier goed mee te werken. Je bent geen programmeur, maar houdt wel van tech. Je luistert goed en helpt hierdoor ambtenaren om de inwoner beter te helpen.
Voor wie is dit bedoeld?
Heb ik een specifieke opleiding nodig?
Hoe lang duurt dit traineeship?
Wat ga ik doen?
Wat zijn de mogelijkheden na afronding van het traineeship?
Wil je meer weten of je direct aanmelden? Schrijf je op één van onze vacatures hieronder, wij nodigen je graag uit voor een kop koffie of thee bij ons op kantoor! Wij brengen je ook graag in contact met een van onze (junior) adviseurs voor een meet-and-greet; zij kunnen je alles vertellen over hoe het was om bij ons een start te maken in dit uitdagende vakgebied.
Omscholen
Omscholen naar informatiespecialist
Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en wil je bijdragen aan een transparante en efficiënte informatiehuishouding van de overheid? Wij introduceren je graag in dit voor jou nieuwe vakgebied en geven je de handvatten die je nodig hebt om een succesvolle overstap te maken.
Voor wie is dit bedoeld?
Heb ik een specifieke opleiding nodig?
Hoe lang duurt dit traject?
Wat ga ik doen?
Wat zijn de mogelijkheden na afronding van het traineeship?
Wil je meer weten of je direct aanmelden? Schrijf je in via onderstaande formulier en wij nodigen je graag uit voor een kop koffie of thee bij ons op kantoor! Wij brengen je ook graag in contact met een van onze (junior) adviseurs voor een meet-and-greet; zij kunnen je alles vertellen over hoe het was om bij ons een start te maken in dit uitdagende vakgebied.
Inschrijven voor ontwikkeltraject
Wil je meer weten of je direct aanmelden? Schrijf je in via onderstaande formulier en wij nodigen je graag uit voor een kop koffie of thee bij ons op kantoor!