Over ons

Wij helpen je op een persoonlijke manier naar een volgende opdracht. Met de achtergrond en jarenlange ervaring in het vakgebied van ons team maken wij het je zo gemakkelijk mogelijk!
Wij zijn zelf experts met jarenlange ervaring binnen informatie- en documentmanagement. Bij Opdracht Informatiemanagement (onderdeel van KBenP) kun je terecht voor sparringpartners, kennisdeling en leuke activiteiten. Onze persoonlijke aanpak zorgt voor een goede band met onze professionals en opdrachtgevers.
Onze missie
Door bij te dragen aan een efficiënte en transparante informatiehuishouding van de overheid, leveren wij een maatschappelijke bijdrage en krijgen inwoners inzicht in het handelen van de overheid. Onze missie is professionals te ondersteunen om ditzelfde te bereiken.

Ons team van professionals

Al onze collega’s hebben een achtergrond en jarenlange ervaring in het betreffende vakgebied. We gaan graag een inhoudelijk gesprek met je aan om te ontdekken waar jouw kennis, expertise en interesses liggen om te kijken welke opdracht het beste bij je past.
Wie je helpen bij het vinden van een opdracht
Met wie je kunt sparren tijdens je opdracht

Kennisdeling

Het vakgebied van informatie- en documentmanagement is voortdurend in beweging. Wij houden je binnen ons platform graag op verschillende manieren op de hoogte houden, zodat je niets mist. Door kennissessies, kortingen bij GO Opleidingen, inhoudelijke events en een gratis digitaal vakblad genaamd IP zit je bij Opdracht Informatiemanagement altijd op de eerste rij.
Kennissessies
Opleidingsbudget bij GO Opleidingen
Digitaal vakblad Informatieprofessional
Lidmaatschap KNVI
Als professional heb je soms behoefte om te sparren met een vakgenoot over specifieke uitdagingen, zoals nieuwe wetgeving, systemen of opdrachtgevers. Wij staan altijd klaar om naar je te luisteren en brengen je graag in contact met collega's die vergelijkbare uitdagingen hebben gehad.

Teamuitjes & meer fun

Als professionals in een inspirerend en interessant vakgebied halen wij veel voldoening uit ons werk, maar hechten we ook waarde aan gezellige momenten met elkaar. Of het nu gaat om informele borrels, etentjes, boottochtjes of sportieve activiteiten zijn, wij nodigen je van harte uit om met ons mee te gaan! Dit is uiteraard ook een uitgelezen kans om je eigen netwerk verder te vergroten!