thumbnail
thumbnail
Trainee informatieadviseur

Gemeente Enschede

Hengelosestraat 51, 7514 AD Enschede, Nederland

TIJDELIJK
Deze opdracht is verlopen
Geen maximum
36 Overijssel

Publicatiedatum:

10-02-2024

Sluitingsdatum:

19-02-2024

Begindatum:

01-03-2024

Einddatum:

01-03-2025

Vacature: Trainee Informatiebeheer

Ben jij op zoek naar een uitdagende positie waarin je de kwartiermakers ondersteunt voor de nieuwe Informatiebeheer organisatie? Heb je affiniteit met archiefbeheer en ben je klaar om je eigen sterke mening te delen en waardevolle feedback te geven? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Als Trainee Informatiebeheer werk je nauw samen met de kwartiermakers en ondersteun je bij het vormgeven van de nieuwe Informatiebeheer organisatie. Je krijgt de kans om op verschillende afdelingen van het informatiebeheer te werken en zo een breed scala aan ervaring op te doen.
Belangrijk is dat je snel kunt schakelen in een dynamische omgeving en dat je een sterke eigen mening hebt. Je zult regelmatig input moeten geven aan de kwartiermakers en collega's voorzien van waardevolle feedback. Office en goede verslaglegging zijn vereist.

Je taken omvatten onder andere het ontwikkelen van actueel informatiebeheerbeleid dat als kader en leidraad dient voor de organisatie. Hierdoor help je collega's binnen de gemeente om hun werk nog beter uit te voeren en draag je bij aan het verbeteren van de dienstverlening aan onze inwoners.
We zoeken iemand die spontaan is en goed kan samenwerken in een team. Daarnaast is de wens om na je traineeship in dienst te komen een pre.
 

Documenten:

Hoe werkt het?
Vind jouw droomopdracht
Een mooi project of interessante opdracht gevonden? Nadat jij je hebt aangemeld kan je direct op de vacature solliciteren, waarna wij met jou afstemmen of dit dé volgende uitdaging voor je is. Een groot deel van de vacatures is ook in te vullen als ZZP-er, indien gewenst stemmen wij graag met je af of dat voor deze vacature mogelijk is en wat het meest gunstige is.
Kies een opdracht
Voordelen van werken bij ons
Doorgroeien
Je gaat aan de slag bij een specialist in document- en informatiemanagement met veel doorgroeimogelijkheden.
Fun & Kennisdelen
Je wordt onderdeel van een hecht en ervaren team, met vakgenoten, kennisdeling, teamuitjes en meer fun.
Verdienen
Kom je in dienst? Dan verdien je een goed salaris, een reiskostenvergoeding voor het OV, een laptop en telefoon incl. abonnement, 5 werkweken verlof en 8% vakantiegeld per jaar. Ben je een zzp’er? Dan verdien je het aangegeven tarief p/u, waarbij wij een standaard fee hanteren van 10%. Bij langlopende opdrachten bouwt deze fee af. Wij regelen de facturatie.
Ontwikkelen & Verdiepen
Dankzij periodieke kennissessies, een opleidingsbudget bij GO Opleidingen, een gratis digitaal vakblad: Informatieprofessional en een lidmaatschap van de KNVI zijn er veel mogelijkheden voor ontwikkeling en verdieping.

Ben jij de Trainee informatieadviseur die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.