thumbnail
thumbnail
IV Expert Digitalisering/AI

Nationale Politie

Doelwater 5, 3011 AH Rotterdam, Nederland

TIJDELIJK
Deze opdracht is verlopen
€ 90,00
36 Zuid-Holland

Publicatiedatum:

14-03-2023

Sluitingsdatum:

21-03-2023

Begindatum:

01-06-2023

Einddatum:

31-05-2024

Type inzet
Kijkende naar de inhoud van deze aanvraag en de wet DBA, leent deze aanvraag zich er niet voor om door een ZZP'er uitgevoerd te worden.

Omschrijving van de opdracht
Politiewerk draait meer en meer om de beschikbaarheid en het gebruik van data en informatie. Voor de politie is informatie dan ook van levensbelang waarbij de politie zich steeds meer ontwikkelt tot een data gedreven organisatie. Hierbij speelt AI een belangrijke rol.

AI is voor de politie niet alleen het gebruik maken van technologie maar gaat ook over binnen wettelijke en ethische kaders en privacyrichtlijnen relevante data bij elkaar brengen, mogelijke risico’s van het gebruik inschatten en het borgen van het juiste gebruik. Zodanig dat er verantwoorde en transparante IV-voorzieningen gerealiseerd worden. Zowel voor een betere en veiligere uitvoering van het werk als voor de veiligheid van de burgers. Zowel in de dagelijkse operatie, als bij het ondersteunen van nemen van beslissingen binnen de opsporing, handhaving en bedrijfsvoering.

De realisatie van IV-voorzieningen is georganiseerd binnen de landelijke dienst ICT. Om de verbinding tussen realisatie enerzijds en strategie en functionele behoeften anderzijds maximaal te laten aansluiten, heeft de dienst IM de verantwoordelijkheid om te komen tot goede uitgewerkte voorstellen die in uitvoering genomen worden. Binnen de realisatietrajecten (agile-teams) heeft de dienst IM de verantwoordelijkheid de gebruikersorganisatie te ondersteunen in het formuleren van haar behoefte en het ondersteunen van de Product Owner bij het opstellen en prioriteren van de backlog.

Locatie Utrecht: (formele standplaats).
Daarnaast landelijke werkzaamheden. Er zijn mogelijkheden om veel vanuit huis of een andere locatie te werken.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Hoe werkt het?
Vind jouw droomopdracht
Een mooi project of interessante opdracht gevonden? Nadat jij je hebt aangemeld kan je direct op de vacature solliciteren, waarna wij met jou afstemmen of dit dé volgende uitdaging voor je is. Een groot deel van de vacatures is ook in te vullen als ZZP-er, indien gewenst stemmen wij graag met je af of dat voor deze vacature mogelijk is en wat het meest gunstige is.
Kies een opdracht
Voordelen van werken bij ons
Doorgroeien
Je gaat aan de slag bij een specialist in document- en informatiemanagement met veel doorgroeimogelijkheden.
Fun & Kennisdelen
Je wordt onderdeel van een hecht en ervaren team, met vakgenoten, kennisdeling, teamuitjes en meer fun.
Verdienen
Kom je in dienst? Dan verdien je een goed salaris, een reiskostenvergoeding voor het OV, een laptop en telefoon incl. abonnement, 5 werkweken verlof en 8% vakantiegeld per jaar. Ben je een zzp’er? Dan verdien je het aangegeven tarief p/u, waarbij wij een standaard fee hanteren van 10%. Bij langlopende opdrachten bouwt deze fee af. Wij regelen de facturatie.
Ontwikkelen & Verdiepen
Dankzij periodieke kennissessies, een opleidingsbudget bij GO Opleidingen, een gratis digitaal vakblad: Informatieprofessional en een lidmaatschap van de KNVI zijn er veel mogelijkheden voor ontwikkeling en verdieping.

Ben jij de IV Expert Digitalisering/AI die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.