thumbnail
thumbnail
Information Security Officer

Gemeente Apeldoorn

Marktplein 1, 7311 LR Apeldoorn, Nederland

TIJDELIJK
Deze opdracht is verlopen
€ 75,00
16 uur, in overleg op te hogen naar 32 uur Gelderland

Publicatiedatum:

11-03-2023

Sluitingsdatum:

20-03-2023

Begindatum:

04-04-2023

Einddatum:

04-10-2023

Uren per week:

16 uur, in overleg op te hogen naar 32 uur

Omschrijving van de opdracht
Het aantal bedrijfsprocessen bij een gemeente is groot en het aantal (cyber)dreigingen neemt toe. De gemeente Apeldoorn is tijdelijk op zoek naar een Information Security Officer (ISO) om onze dienstverlening veilig te houden.

De ISO is een echte teamplayer die constant zoekt naar de optimale samenwerking met de andere security officers binnen de afdeling Informatie van de gemeente Apeldoorn en de Chief Information Security Officer (CISO) en privacy officers binnen het concern van de gemeente.

Je draagt bij aan de (beleids-)ontwikkeling op het gebied van security en adviseert over, en waar mogelijk helpt bij, de uitvoering daarvan.

Je verbetert graag (security) processen, maar hebt tevens affiniteit met de technische aspecten van informatiebeveiliging.

 • Signaleren van informatiebeveiligingsrisico´s, verbeter- en/of knelpunten, verrichten van intern onderzoek en rapporteren en/of adviseren daarover.

 • Ondersteuning verlenen bij het oplossen van informatiebeveiligingsincidenten en het actueel houden van documenten in relatie tot bedrijfscontinuïteit.

 • Rapporteren over het gevoerde beleid met betrekking tot informatiebeveiliging en ondersteunen bij (externe) audittrajecten.

 • Advies geven aan zowel management als medewerkers over (informatiebeveiligings-) vraagstukken en te nemen maatregelen.

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf 4 april 2023 tot en met 4 oktober 2023 voor 16 uur per week. De weekuren kunnen in overleg met de opdrachtgever en opdrachtnemer opgehoogd worden naar 32 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel met twee (2) keer drie (3) maanden worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

 • U voegt een cv inclusief de motivatiebrief van maximaal 5 pagina's A4 toe.

 • De kandidaat heeft minimaal een relevante (met diploma) afgeronde HBO opleiding.

 • De kandidaat heeft minimaal een afgeronde HBO opleiding die inclusief of aangevuld is met een specialisatie opleiding op het gebied van informatiebeveiliging.

 • De kandidaat dient binnen 8 weken na aanvang werkzaamheden een VOG te overleggen.

 • De inschrijver mag maximaal 2 kandidaten aanbieden. Voor elke kandidaat die aangeboden wordt dient een aparte inschrijving te worden gedaan.

Gunningscriteria

 • De kandidaat heeft relevante werkervaring als ISO of in een vergelijkbare functie.

 • De kandidaat heeft ervaring met het uitbrengen van advies op het gebied van privacy en informatieveiligheid.

 • De kandidaat heeft ervaring met het werken in een regionale overheidsinstelling zoals een gemeente.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Hoe werkt het?
Vind jouw droomopdracht
Een mooi project of interessante opdracht gevonden? Nadat jij je hebt aangemeld kan je direct op de vacature solliciteren, waarna wij met jou afstemmen of dit dé volgende uitdaging voor je is. Een groot deel van de vacatures is ook in te vullen als ZZP-er, indien gewenst stemmen wij graag met je af of dat voor deze vacature mogelijk is en wat het meest gunstige is.
Kies een opdracht
Voordelen van werken bij ons
Doorgroeien
Je gaat aan de slag bij een specialist in document- en informatiemanagement met veel doorgroeimogelijkheden.
Fun & Kennisdelen
Je wordt onderdeel van een hecht en ervaren team, met vakgenoten, kennisdeling, teamuitjes en meer fun.
Verdienen
Kom je in dienst? Dan verdien je een goed salaris, een reiskostenvergoeding voor het OV, een laptop en telefoon incl. abonnement, 5 werkweken verlof en 8% vakantiegeld per jaar. Ben je een zzp’er? Dan verdien je het aangegeven tarief p/u, waarbij wij een standaard fee hanteren van 10%. Bij langlopende opdrachten bouwt deze fee af. Wij regelen de facturatie.
Ontwikkelen & Verdiepen
Dankzij periodieke kennissessies, een opleidingsbudget bij GO Opleidingen, een gratis digitaal vakblad: Informatieprofessional en een lidmaatschap van de KNVI zijn er veel mogelijkheden voor ontwikkeling en verdieping.

Ben jij de Information Security Officer die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.