thumbnail
thumbnail
Business Analisten (twee)

Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden

Eusebiusbuitensingel 43, 6828 HZ Arnhem, Nederland

TIJDELIJK
Deze opdracht is verlopen
€ 110,00
36 Gelderland

Publicatiedatum:

30-01-2024

Sluitingsdatum:

20-02-2024

Begindatum:

18-03-2024

Einddatum:

31-12-2024

Omschrijving van de opdracht
Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden (VGGM) werkt 24 uur per dag, 7 dagen per week aan publiekeveiligheid en gezondheid. Wij zijn de Brandweer, GGD, Ambulancezorg, GHOR en Veilig Thuis in de regio Gelderland Midden en staan 24/7 klaar voor onze ruim 700.000 inwoners uit de 15 gemeenten. www.vggm.nl.

VGGM kent het programma "Samen Beter Bedrijfsvoeren'. Onder dit programma vallen verschillende projecten t.b.v. het optimaliseren van bedrijfsvoering processen in de hele organisatie. De implementatie van het integrale applicatieplatvorm AFAS is één van de projecten. De implementatie van het integrale platform betekent een grote verandering voor VGGM m.b.t. verschillende bedrijfsvoering processen en -systemen. Hiervoor dienen te belangrijkste processen beschreven te worden. VGGM heeft ervoor gekozen dit volgens de BPMN methodiek te doen. Voor het beschrijven van deze processen zoeken we twee business analisten.

Wat ga je voor ons doen?
Als business analist ondersteun je het project Samen Beter Bedrijfsvoeren met deze verandering in bedrijsvoeringsprocessen.

Je gaat ongestructureerde informatie modelleren met de BPMN methode. Daarbij neem je medewerkers mee in knelpunten in de huidige processen en inrichting en neem je ze mee in verbetermaatregelen. Daarbij coordineer je ook de implementatie van quick wins.

Je zoekt binnen de organisatie verbinding met de gebruikers in de processen, ICT-architecten, adviseurs informatiemanagement en kwaliteitsmedewerkers om een werkwijze af te spreken die op elkaar aansluit.

Je ondersteunt en begeleid vanuit jouw rol als business analist de veranderingen in de organisatie en neemt de medewerkers daarin goed mee. Verandermanagement is dan ook een aanzienlijk onderdeel van deze opdracht. 

Hybride werken behoort in afstemming met opdrachtgever tot de mogelijkheden. Wel is het daarbij belangrijk dat je flexibel bent in de momenten waarop je op locatie aanwezig bent, zodat gesprekken, interviews etc. fysiek plaatsvinden.

De interviews voor deze opdracht zullen plaatsvinden op woensdag 28 en donderdag 29 februari. Gelieve hier rekening mee te houden.

Verantwoordelijkheden
Als business analist ben je verantwoordelijk voor het smart maken van je opdrachten en het zelfstandig uitvoeren van de opdrachten, waarbij je zelf actief contact zoekt met opdrachtgevers over op te leveren resultaten en de planning.

De opdrachten kunnen variëren, bijvoorbeeld:

 • het in kaart brengen van een huidig bedrijfsproces

 • het maken van een probleem analyse of impact analyse

 • het herinrichten van een bedrijfsproces

Een belangrijk onderdeel van alle opdrachten is de directe omgeving binnen een opdracht en het management- en beleidsteam meenemen in:

 • wat is een procesanalyse en procesinrichting?

 • wat houdt inrichting van je informatiehuishouding in?

 • en wat levert je dat als afdeling op?

Beschikbaarheid
Je bent beschikbaar in de periode vanaf half maart 2024 tot en met 31 december 2024 voor gemiddeld 36 uur per week. De inhuuropdracht kan, onder gelijkblijvende voorwaarden, optioneel worden verlengd (maximaal 4 keer voor maximaal 6 maanden). De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

 • Je voegt een cv van maximaal 5 pagina's A4 toe. NB. Het CV dient louter ter verificatie van de bij de eisen en wensen gegeven antwoorden. Daarnaast dien je, indien van toepassing, bij alle eisen en gunningscriteria kwaliteit de antwoorden/beschrijvingen in het bijbehorende veld "toelichting" van de applicatie in te vullen. Verwijzingen naar alleen het CV en/of andere documenten bij de toelichting op de eisen en de gunningscriteria kwaliteit zal leiden tot uitsluiting.

 • Je beschikt over een hbo+ werk- en denkniveau (hbo/WO-diploma) en een gerichte vakopleiding op het gebied van business- en informatieanalyse en modelleermethoden. Benoem de naam van het opleidingsinstituut, de plaats, de afstudeerrichting en het afstudeerjaar.

 • Je hebt in de periode 2019-heden aantoonbare ervaring opgedaan als business analist/informatieanalist, waarbij je hebt laten zien dat je BPMN kunt toepassen. Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) in de toelichting de ervaring waaruit blijkt dat je aan de eis voldoet.

 • Je hebt in de periode 2019-heden minstens 3 jaar aantoonbaar ervaring opgedaan als businessanalist binnen een overheidsorganisatie. Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) in de toelichting de ervaring waaruit blijkt dat je aan de eis voldoet.

 • Je dient in het bezit te zijn VOG, profiel 45. Wanneer je in aanmerking komt voor de opdracht dan dien je een kopie van de VOG te overleggen.

Gunningscriteria

 • Je hebt aantoonbaar ervaring in het beschrijven van processen en weet daarbij de gap te overbruggen tussen wat de business (eindgebruiker) wil en de mogelijkheden die ICT kan bieden. Daarin ben je zowel voor de business als voor ICT een goede sparringpartner. Uit de beantwoording op deze vraag blijkt dat je veel ervaring hebt 5 punten. Voldoende ervaring 3 punten. Weinig ervaring 1 punten en geen ervaring 0 punten. - 25%

 • Je hebt aantoonbaar ervaring om medewerkers van allerlei niveaus en disciplines mee te nemen met modelleermethoden en maakt daarbij zelf de vertaling van de taal van de business naar BPMN. Uit de beantwoording op deze vraag blijkt dat je veel ervaring hebt 5 punten. Voldoende ervaring 3 punten. Weinig ervaring 1 punten en geen ervaring 0 punten. - 25%

 • Je hebt aantoonbaar ervaring met het identificeren, betrekken en managen van diverse stakeholders, waarbij je ook de verschillende rollen en verantwoordelijkheden inzichtelijk maakt. Uit de beantwoording op deze vraag blijkt dat je veel ervaring hebt 5 punten. Voldoende ervaring 3 punten. Weinig ervaring 1 punten en geen ervaring 0 punten. - 25%

 • Je hebt een heldere motivatie om deze opdracht uit te voeren. Wij vinden het belangrijk om te horen waarom deze opdracht jou aanspreekt en wat jij hieraan kan bijdragen. Wat zijn jouw belangrijke eigenschappen die deze opdracht tot een succes kunnen maken. - Volledig en heldere motivatie, specifiek gemaakt voor VGGM (5 punten) - Motivatie is deels volledig en helder (2 punten) - Motivatie is onvolledig en onduidelijk (0 punten) - 25%

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Hibo Abdi via hibo.abdi@kbenp.nl of via 06 433 634 42

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Hoe werkt het?
Vind jouw droomopdracht
Een mooi project of interessante opdracht gevonden? Nadat jij je hebt aangemeld kan je direct op de vacature solliciteren, waarna wij met jou afstemmen of dit dé volgende uitdaging voor je is. Een groot deel van de vacatures is ook in te vullen als ZZP-er, indien gewenst stemmen wij graag met je af of dat voor deze vacature mogelijk is en wat het meest gunstige is.
Kies een opdracht
Voordelen van werken bij ons
Doorgroeien
Je gaat aan de slag bij een specialist in document- en informatiemanagement met veel doorgroeimogelijkheden.
Fun & Kennisdelen
Je wordt onderdeel van een hecht en ervaren team, met vakgenoten, kennisdeling, teamuitjes en meer fun.
Verdienen
Kom je in dienst? Dan verdien je een goed salaris, een reiskostenvergoeding voor het OV, een laptop en telefoon incl. abonnement, 5 werkweken verlof en 8% vakantiegeld per jaar. Ben je een zzp’er? Dan verdien je het aangegeven tarief p/u, waarbij wij een standaard fee hanteren van 10%. Bij langlopende opdrachten bouwt deze fee af. Wij regelen de facturatie.
Ontwikkelen & Verdiepen
Dankzij periodieke kennissessies, een opleidingsbudget bij GO Opleidingen, een gratis digitaal vakblad: Informatieprofessional en een lidmaatschap van de KNVI zijn er veel mogelijkheden voor ontwikkeling en verdieping.

Ben jij de Business Analisten (twee) die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.