thumbnail
thumbnail
CISO

IRVN

Nieuwe Dukenburgseweg 21a, 6534 AD Nijmegen

TIJDELIJK
Deze opdracht is verlopen
€ 125,00
14- 20 Gelderland

Publicatiedatum:

05-02-2024

Sluitingsdatum:

20-02-2024

Begindatum:

01-03-2024

Einddatum:

31-05-2024

Omschrijving van de opdracht
ICT Rijk van Nijmegen (iRvN, www.iRvN.nl) ondersteunt de gemeenten en hun samenwerkingsorganisaties in het Rijk van Nijmegen met raad en daad op het gebied van ICT-beheer. Daarnaast voert iRvN voor een aantal van deze organisaties ook het functioneel beheer uit van grote delen van hun applicatielandschap en we ondersteunen en participeren in projecten van de deelnemende gemeenten.

Voor een van de gemeenten verzorgt iRvN ook de uitvoering van de taken op het gebied van informatieveiligheid. Voor de uitvoering van die taken zoeken wij op tijdelijke basis een Chief Information Security Officer (CISO) die snel kan starten. De betreffende gemeente zit in de ontwikkeling naar volwassenheidniveau 3 en dat betekent dat er volop aandacht besteed moet worden om de werkzaamheden plaats te laten vinden in herhaalbare en beheerste processen, die zijn gebaseerd op een bedrijfsbreed vastgestelde werkwijze. Een plan van aanpak daartoe wordt opgesteld en van de aan te stellen CISO wordt verwacht dat hij/zij daar nadrukkelijk bij betrokken is en mede zorgdraagt voor de implementatie ervan. De ontwikkeling binnen de gemeente brengt met zich mee dat ENSIA- coördinatie onderdeel van het takenpakket kan worden.

iRvN staat open voor een construct waarbij twee personen gezamenlijk invulling geven aan de opdracht.

Verantwoordelijkheden
De CISO is verantwoordelijk voor de informatiebeveiliging en is daarmee ook het aanspreekpunt over dit onderwerp. Daarbij ondersteunt de CISO het management met actuele kennis over informatiebeveiliging zodat de organisatie de wettelijke verantwoordelijkheden en veiligheid van informatie kan waarborgen. De CISO vertaalt het informatiebeveiligings- en privacybeleid naar doelen, verantwoordelijkheden en evaluatiemomenten. Ook zorgt de CISO voor bewustzijn van collega’s op het gebied van informatiebeveiliging en privacy en zorgt voor de bijhouding, de planning en controlecyclus van de informatiebeveiligingssystemen.

De CISO heeft regionaal contact met CISO’s van andere gemeenten uit het Rijk van Nijmegen en participeert in het regionale overleg.

De kandidaat is inzetbaar vanaf 01-03-2024, of zoveel eerder als mogelijk is, tot en met 31-05-2024 voor 14- 20 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd met 3 x 4 maanden. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Beschikbaarheid
U voegt een cv van maximaal 3 pagina's A4 toe. (Indien het cv (incl. figuren, tabellen, voorblad en inhoudsopgave) langer is dan het toegestane aantal A4's, wordt deze enkel voor het toegestane aantal A4's beoordeeld, waarna de overige A4's buiten de beoordeling worden gehouden. Het cv is in het Nederlands gesteld in lettertype Arial 10 (of vergelijkbaar) en bij voorkeur in PDF-formaat. In het cv dient te allen tijde een vermelding van de functienaam, start- en einddatum (MAAND EN JAAR) van de werkzaamheden en aantal gewerkte uren per week te zijn vermeld. NB. Het cv dient ter verificatie van de bij de eisen en gunningscriteria gegeven antwoorden. Daarnaast dient u bij alle eisen en de gunningscriteria kwaliteit de antwoorden/beschrijvingen in het bijbehorende veld "toelichting" van de applicatie in te vullen. Verwijzingen naar ALLEEN het cv en/of andere documenten bij de toelichting op de eisen en de gunningscriteria kwaliteit kan leiden tot uitsluiting.)

Eisen

  • Aantoonbaar door opleiding en/of ervaring hbo- werk- en denkniveau;

  • Aantoonbaar minimaal 2 jaar recente ervaring met CISO- werkzaamheden;

  • Aantoonbaar minimaal 2 jaar recente ervaring als CISO bij een gemeente of gemeentelijk samenwerkingsverband.

Gunningscriteria

  • Aantoonbare recente werkervaring als CISO, >/= 2 jaar 50%, >/= 3 jaar 70%;

  • Aantoonbaar recente ervaring met ENSIA- coördinatie. 30%

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Hibo Abdi via hibo.abdi@kbenp.nl of via 06 433 634 42

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Hoe werkt het?
Vind jouw droomopdracht
Een mooi project of interessante opdracht gevonden? Nadat jij je hebt aangemeld kan je direct op de vacature solliciteren, waarna wij met jou afstemmen of dit dé volgende uitdaging voor je is. Een groot deel van de vacatures is ook in te vullen als ZZP-er, indien gewenst stemmen wij graag met je af of dat voor deze vacature mogelijk is en wat het meest gunstige is.
Kies een opdracht
Voordelen van werken bij ons
Doorgroeien
Je gaat aan de slag bij een specialist in document- en informatiemanagement met veel doorgroeimogelijkheden.
Fun & Kennisdelen
Je wordt onderdeel van een hecht en ervaren team, met vakgenoten, kennisdeling, teamuitjes en meer fun.
Verdienen
Kom je in dienst? Dan verdien je een goed salaris, een reiskostenvergoeding voor het OV, een laptop en telefoon incl. abonnement, 5 werkweken verlof en 8% vakantiegeld per jaar. Ben je een zzp’er? Dan verdien je het aangegeven tarief p/u, waarbij wij een standaard fee hanteren van 10%. Bij langlopende opdrachten bouwt deze fee af. Wij regelen de facturatie.
Ontwikkelen & Verdiepen
Dankzij periodieke kennissessies, een opleidingsbudget bij GO Opleidingen, een gratis digitaal vakblad: Informatieprofessional en een lidmaatschap van de KNVI zijn er veel mogelijkheden voor ontwikkeling en verdieping.

Ben jij de CISO die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.